Pronk-Bokje - Bokkendonk

Title
Title
Ga naar de inhoud

Pronk-Bokje

Bokkendonks Gerei

Bokkendonks trots: de Jonge Pronk-Bok

Overal wordt er weer volop voorbereid en gewerkt om ook het seizoen 2017-2018 weer tot een succesvol en vooral gezellig carnavalsgebeuren te maken.  
Om alles goed te organiseren is menskracht nodig, ideeën en..............helaas ook euro’s.
Ook u kunt uw bijdrage leveren om de organisatie van het Bokkendonkse carnaval mogelijk te maken. U kunt dat doen door een Pronk-Bokje aan te schaffen voor € 11,11.

Dat is misschien weinig, maar vele kleintjes maken ook een grote!
En over “kleintjes” gesproken: wil het carnaval ook in Bokkendonk in de toekomst overleven, dan moeten we NU met de kleintjes beginnen. Zegt het spreekwoord niet: wie de Jeugd heeft, heeft de toekomst!
Er zijn al meerdere kleinkinderen die van opa en oma een Pronk-Bokje hebben gekregen!!! Jawel, al in de wieg. Misschien denkt u: is dat niet wat erg vroeg? Die borelingen mogen met recht pronken in Bokkendonk. Na maanden in het duister te hebben vertoefd, worden ze plotsklaps met kracht de wereld in geworpen. De levensader wordt doorgeknipt, ze krijgen op de tere huid schurende luiers en kleren en moeten het vervolgens in eenzaamheid redden in wiegjes of ledikantjes. Het enige aangename is, dat ze meerdere malen per dag aan de borst mogen liggen, wat een verzachtende omstandigheid is.

Voor iedereen bereikbaar gezien de lage minimumprijs van € 11,11
Wie durft er tijdens de carnaval in Bokkendonk nog zonder Pronk-Bokje rond te lopen?
Hebt u nog geen Pronk-Bokje, of wilt u er iemand een cadeau doen:
Klik dan <<hier>> om u meteen aan te melden.

Graag de € 11,11 pér Pronk-Bokje storten op rekening NL52RABO3285421711 t.n.v. STG Bokkendonk onder vermelding van uw postcode en huisnummer.


Meer informatie:
Thieu van Berkel

m.vanberkel@lijbrandt.nl


(c) 2010-2019 Fidderaosie Bokkendonk, Mari van Oorschot
Terug naar de inhoud