Voorwaarden Logo-wedstrijd - Bokkendonk

Title
Title
Ga naar de inhoud

Voorwaarden Logo-wedstrijd

Bokkendonks Gerei
Voorwaarden Logo-ontwerpwedstrijd

De winnende ontwerper stelt zijn werk beschikbaar aan de Fidderoasie en verklaart zich ermee akkoord dat het ontwerp zonder vergoeding gebruikt kan worden op alle communicatiemiddelen die door de Fidderaosie in omloop worden gebracht. De Fidderaosie is een geheel door vrijwilligers gedragen organisatie en heeft niet de financiële middelen een prijzengeld of honorarium beschikbaar te stellen. Daarom wordt deze vraag naar een passend ontwerp breed uitgezet. De Fidderaosie hoopt dat creatieve Bokkendonkers of mensen die Bokkendonk een warm hart toedragen de handschoen willen oppakken zodat er ook echt iets te kiezen is.
Doe je mee?
Kun je het motto ‘Bokkendonk, dè zit wel snor!’ vertalen in een passende illustratie? Tot 15 september kun je je ontwerp(en) inzenden naar de commissie communicatie van de Fidderaosie; email: communicatie@bokkendonk.nl. Vermeld duidelijk je naam en contactgegevens bij je inzending. Maak je een tekening op papier? Stuur of breng hem dan naar Christian Roovers, De Mulder 33, 5272 RC in Sint-Michielsgestel.

Aandachtspunten voor het ontwerp:
De ontwerpen kunnen digitaal aangeleverd worden op formaat 11 x 8 cm of groter in verhouding tot maximaal passend op A4. De voorkeur gaat uit naar een ronde, vierkante of ovalen basisvorm. Langwerpige ontwerpen vallen kleiner uit als pin/embleem.
Digitale bestanden kunnen o.a. als Adobe illustrator eps, Photoshop eps, jpg, png of tif aangeleverd worden. Bij voorkeur de tekening in zwarte lijnen met volle inkleuring.

Officiele kleuren Bokkendonk:
CYMK (drukkersaanduiding):
- rood: 100m,100y
- blauw: 100c, 80m
- geel: 95y, 10m.

Meer weten?
Wil je meer weten over de ontwerpwedstrijd? Neem dan contact op met Christian Roovers van de commissie Communicatie Bokkendonk:
(c) 2010-2019 Fidderaosie Bokkendonk, Mari van Oorschot
Terug naar de inhoud