Prinsendiner - Bokkendonk

Title
Title
Ga naar de inhoud

Prinsendiner

Activiteiten 2019
Bokkendonk, december 2017
 
 
 
RUWENBERG PRINSENDINER
 
 


Op zaterdag 10 februari wordt voor de 23e keer het jaarlijkse Prinsendiner georganiseerd in het Conferentiecentrum De Ruwenberg te Sint-Michielsgestel. In de grote zaal, die feestelijk is ingericht voor onze gasten met ronde tafels voor 8 personen, wordt een luxe diner geserveerd.

De avond wordt opgeluisterd met muziek, dans en spel, er worden verrassende acts opgevoerd en natuurlijk het ludiek gesproken woord door een tonprater.
 
Zoals gebruikelijk wordt op deze avond tevens het Bokkendonkse Ereboktoraat op carnavaleske wijze uitgereikt. We zijn trots op de indrukwekkende lijst met bijzondere dragers van het Ereboktoraat van de voorgaande jaren. De hele lijst van dragers van het Ereboktoraat (sinds 1987) kunt u terugvinden u op onze website www.bokkendonk.nl.
Vorig jaar was Ivo Opstelten onze eregast. Op verzoek van de organisatie is Ivo op zoek gegaan naar een kandidaat voor het Ereboktoraat 2018. Het verheugt ons u te kunnen meedelen dat hij Jan-Peter Balkenende voor deze bijzondere eretitel heeft voorgedragen.
  
Wij bieden u graag de mogelijkheid, om aan deze bijzondere Bokkendonkse feestavond deel te nemen.
De avond begint om 18:00 met de ontvangst van onze gasten. Het diner start om18:30 uur.
 
De toegangsprijs voor deze avond is € 60,- per persoon exclusief drankjes.
Het genoemde bedrag is inclusief een sponsorbijdrage van € 17,50 voor het Jeugdfonds Carnaval.
Een extra donatie voor ons goede doel wordt bijzonder op prijs gesteld.
Na het diner, dat ca 22:30 is afgelopen, kunt u deelnemen aan de gezellige en muzikale nazit.
 
Noteer de datum alvast in uw agenda. Als u wilt reserveren doe het dan tijdig want het aantal plaatsen is beperkt. De inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding.
U kunt inschrijven door een e-mailbericht te sturen aan: wvanson@planet.nl.
 
Wij hopen u te mogen begroeten op deze bijzondere Bokkendonkse avond.
 
Met Bokkendonkse groet,
ORGANISATIE PRINSENDINER                                         
 
Stefan van der Heijden, Toon van den Berg, Chris Milder, Hennie Palte, Wout van SonSinds 2007 heeft de Fidderaosie Bokkendonk een plezierige samenwerking met Opleidings- en Conferentiecentrum De Ruwenberg in Sint-Michielsgestel. Jaarlijks opent de Ruwenberg haar indrukwekkende gastvrije accommodatie om een grote groep vrienden en vriendinnen van het Bokkendonkse Carnaval te ontvangen in de vorm van een diner in de grote zaal. Met tafels voor onze gasten, eretafels voor onze eregasten, een groot podium met muzikale optredens en met carnavaleske ton- of torenpraoters en een feestelijke maar vooral ook ludieke of humoristische uitreiking van het Bokkendonkse Ereboktoraat.(c) 2010-2018 Fidderaosie Bokkendonk, Mari van Oorschot
Terug naar de inhoud