JJK Bokkendonk - Bokkendonk

Title
Title
Ga naar de inhoud

JJK Bokkendonk

Jeugdcarnaval

JJK Samen staan we sterk!


In 2018 gaan we het vijfde jaar in als “nieuwe” organisatie van het jeugd- en jongerencarnaval, met weer een hoop leuke activiteiten voor de jeugdige Bokkendonkers. Het thema van Bokkendonk “Tis nie te Filmuh” laten we hierin zeker terugkomen. Onder de noemer “JJK presents….” hebben we onze activiteiten in een filmisch jasje gestoken
We trappen af op zaterdag 10 februari met de DJ Crew. Zij gaan een niet te evenaren spetterende avond verzorgen voor de jeugdige Bokkendonkers.
Maar ook goochelaar Dries is weer van de partij met zijn verbazingwekkende trucs.
Op onze website www.jjkbokkendonk.nl kun je hierover alle informatie vinden. Evenals het uitgebreide programma voor 2018.
Dit jaar hebben we onze krachten gebundeld met de andere jeugdorganisaties in Bokkendonk, te weten de Jeugdprinsenclub, de Jeugdhofkapel en de Jeugdoptocht.
Samen zullen we als “4 J’s voor de Jeugd” onze programma’s op elkaar afstemmen en gebruik maken van elkaars kwaliteiten. Zo kunnen we ook gezamenlijk onze activiteiten promoten.
We hopen dit jaar veel jeugd op onze rode loper te mogen ontvangen in ons nie te filmuh gezellige bokkenhonk De Huif. Wellicht voor de laatste keer, voor we gaan verhuizen naar de nieuwe locatie in het gemeentehuis.
Er zijn wat wisselingen geweest binnen het bestuur, maar de harde kern is nog steeds volop actief. We kunnen echter nog wel versterking gebruiken. Heb je interesse, stuur dan een mail naar info@jjkbokkendonk.nl

               

(c) 2010-2018 Fidderaosie Bokkendonk, Mari van Oorschot
Terug naar de inhoud