D(r)eun en Kolder 2019 - Bokkendonk

Title
Title
Ga naar de inhoud

D(r)eun en Kolder 2019

Activiteiten 2019 > D(r)eun en Kolder
 
Beste Bokkendonkers,
 
 
Na een zeer sfeervol Elluf-Elluf-Fist en de geslaagde lancering van prins Geert 2.0. en adjudant De Vietzz en hun grootse gevolg, kan Bokkendonk zich opmaken voor de derde editie van D(r)eun & Kolder.  Deze vindt plaats op zaterdag 26 januari in De Huif.
 
 
Deelname staat zoals vanouds open voor alle Bokkendonkers, georganiseerd of niet georganiseerd. Zoals bekend zijn er twee categorieën:  wie deelneemt met een geheel nieuw eigen carnavalsnummer kan mee doen aan ‘de Dreun’.  In de categorie ‘Kolder’ draait het voor 111% om de gein. Deelgenomen kan worden met carnavaleske bewerkingen van bestaande nummers.
 
 
Meld je aan!
 
 
De organisatiecommissie wil graag vóór 10 december van je club, geleding of gelegenheidsformatie vernemen of je mee gaat doen en in welke categorie je uit wilt komen.  Je kunt je aanmelden bij Piet Verhagen: piet.verhagen@ziggo.nl  (We hoeven nog geen tekst en muziek te ontvangen. Na je aanmelding ontvang je van ons het inschrijfformulier.)
 
 
In de laatst gehouden vergadering van het Bokkenparlement bleek uit een eerste peiling dat er verschillende clubs gaan meedoen. Dat geeft vertrouwen in een mooi en bont deelnemersveld.  Als commissie willen we de deelname ook stimuleren en waar mogelijk faciliteren. Heb je ondersteuning nodig (bijv. bij het opsporen van een orkestband van een bestaand nummer,  het schrijven van arrangementen etc.) dan denken we graag mee en helpen we waar mogelijk. Wil je van dit aanbod gebruikmaken? Neem contact op met Piet. Dat kan ook telefonisch: 06 – 23 95 47 48.
 
 
We zien uit naar je positieve reactie en wensen je alvast heel veel succes en plezier bij de voorbereidingen.
 
 
 
Met Bokkendonkse groet,
 
 
Commissie D(r)eun & Kolder 2019
 
 
Hans van Eijndhoven, John Manteleers, Arie van Erp,  Piet Verhagen

Op korte termijn zullen via onderstaande links de inschrijvingsformulieren en het reglement voor deze activiteiten kunnen worden gedownload.

Naar de Inschrijvingsformulieren

Naar het Reglement

(c) 2010-2019 Fidderaosie Bokkendonk, Mari van Oorschot
Terug naar de inhoud