Bokkendonkse Jeugdhofkapel - Bokkendonk

Title
Title
Ga naar de inhoud

Bokkendonkse Jeugdhofkapel

Jeugdcarnaval

Nieuws van de jeugd Hofkapel

Sinds de zomer van 2008 beschikt Bokkendonk over een eigen Jeugdhofkapel, de Bokkendonkse Jeugd Hofkapel. De optredens hebben de nadruk op de jeugd. De installatie van de Jeugdprins van Bokkendonk en het Keinderkupkesfestival staan jaarlijks op de planning. Het afgelopen jaar heeft de Jeugdhofkapel de kapellen rodeo gewonnen. Een prestatie waar men in Bokkendonk nog niet over is uitgesproken.

Buiten deze optredens om worden ook andere optredens uitgekozen door het bestuur. Enkele voorbeelden zijn de kermis, de Ruwenbergse Crossloop en de Halderse voorjaarsfeesten. Tijdens carnaval treedt de Bokkendonkse Jeugd Hofkapel niet op. Dit komt doordat veel leden ook actief zijn bij verschillende Bokkendonkse clubs. Het repertoire van de Jeugdhofkapel bestaat uit carnavalshits van toen en nu. Maar ook andere nummers. Deze worden uitgezocht in overleg met de leden.

Iedereen moet blijven vernieuwen zo ook de Bokkendonkse Jeugd Hofkapel. We zijn daarom hard opzoek naar nieuwe leden!

Ben jij 25 jaar of jonger? Kun jij een instrument bespelen? Doe je dit met veel plezier? Neem dan contact op met Luuk Moseman (email: l.moseman@outlook.com) en kom een keer kijken bij een repetitie of optreden. Gegarandeerd dat de Bokkendonkse Jeugd Hofkapel je niet meer loslaat!

(c) 2010-2019 Fidderaosie Bokkendonk, Mari van Oorschot
Terug naar de inhoud