Bokkendonkse Banier - Bokkendonk

Title
Title
Ga naar de inhoud

Bokkendonkse Banier

Bokkendonks Gerei

De comeback van de  Bokkendonkse Banieren
Drie jaar geleden zijn we gestart met een nieuwe actie om tijdens carnaval de hoofdstraten een echt Bokkendonks tintje te geven. De banieren bleken in het begin helaas minder robuust dan verwacht.  Maar de comeback van de banieren is aanstaande!
De afgelopen tijd is door een speciale technische commissie bestaande uit Wil Megens, Ad Pijnenburg en Theobert van Boven,  de ophanging van de banieren kritisch bekeken en zijn verbeteringen doorgevoerd. Op basis van de voorstellen van de TC is een nieuw prototype voor de banieren vervaardigd. Dit prototype  hangt momenteel proef. Zie de foto’s.
Als de proef de beoogde resultaten oplevert, zullen ook de overige andere banieren van het nieuwe ophangsysteem worden voorzien. De planning is dat alle banieren rond 16 januari opgehangen worden in de Nieuwstraat / Theerestraat. Zo wordt ‘ut durp’ nog meer Bokkendonk! Nogmaals willen we alle mensen en organisaties/bedrijven bedanken die vorig jaar een banier hebben geadopteerd. Op deze website plaatsen we een overzicht van de ‘adoptanten’. Hopelijk zullen nog meer Bokkendonkers in hun voetsporen gaan treden.


Aanmelden
Helpt u mee om ‘ut durp’ een echte Bokkendonkse uitstraling te geven? Vul dan <<hier>> het formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling.  
Naar Aanmeldformulier Bokkendonks banier

(c) 2010-2019 Fidderaosie Bokkendonk, Mari van Oorschot
Terug naar de inhoud